Onsdag=otursdag

I onsdag hade jag värsta oturdagen på länge.. Började men att min sovmorgon gick åt skogen, områdeskötaren stod med lövblåsare utanför mitt fönster redan vid 7.30. Sen håller inte träningen med hästen på att bli av då bilen inte blev klar i tid hos verkstan. Men kom iaf iväg tillslut. Sen går mina ridstövlar sönder för 100e gången.. Hästen beter sig inte alls som vanligt utan är falsk i bjudning. I slutet gick det iaf bättre. Väl hemma från träningen, ska bara låsa släpet o ska öppna bagageluckan för att hämta låset. Då går hela bilen i baklås... Det är en gammal bil som man måste låsa med nyckel så jag lämnar alltid nyckeln i så jag inte ska tappa den när jag är i stallet. Så där står jag själv på stallplan kl 21.50 o kommer inte in i bilen. Dagen kunde inte ha slutat sämre...

/E

Träning o Tävlingstajm

Det var ett bra tag sen sist och både mycket o lite har hänt sen dess. Binkie har tränats mycket galopp och styrka. Vi har hunnit starta ännu en 105 klass till.

Idag ska jag åka iväg till Janes anläggning och träna med Binkie och på söndag är det debut på regional tävling. 1m är det som gäller. Efter det väntas 2,5 vecka hårdträning för sen är det allsvenskan som gäller. som det ser ut nu är inte Binkie färdigkvalad för det men jag ska ta med mig Malins häst o ta lagklassen på och sen använda förklassen som kval på Binkie :) har ju några fler nollor innan hon får gå omg 2 och finalen.

Jag slänger upp några bilder från förra tävlingen.

/E

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3308768/images/2012/pic_195868677.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3308768/images/2012/pic_195868678.jpg" class="image">

hårdträning

Binkie har haft hårdträning den här veckan 3 dressyrlektioner och en hoppträning idag. Hon blir verkligen bara bättre och bättre. Nu längtar jag tills den 1a maj när hon flyttar till ett nytt stall och Sara kommer kunna hjälpa mig med henne oftare :D

Idag blev det ett lättare hoppass för Malin D och jag är nöjd. Det var en lydnadsövning som är nyttig för oss då Binkir är så sjukt kvick och alltid ligger 2 steg framför mig. Sen avslutade vi med en kombination på 1m så jag fick några språng i kroppen inför nästa helgs tävling!

Veckans planering
Måndag: Ma
Tisdag: Ma
Onsdag: Vila
Torsdag: Lä Ho
Fredag: Ut
Lördag: Tävling, 95 & 105
Söndag: Lätt Ma/Ut

Kan ju passa på att förklara förkortningarna också :)
Ma-Markarbete, dressyr
Ma Bo-Markarbete, bommar
Lä-lätt
Ho-Hoppning
Ut-Ut i skogen
Kl-klättring
Sk-Skritt

Använder mig av dessa förkortningar i hennes planeringskalender så använder samma här.


Bilden är från i höstas på Sollentuna Ridklubb

/E

.

RSS 2.0